Optis

Business development

Waar wilt u heen met uw onderneming? Uiteindelijk kijkt men naar de som der delen om de waarde van uw onderneming te bepalen. Maar wie zich in de details verdiept, ziet dat sommige delen (strategisch) meer waarde vertegenwoordigen dan andere. Waar legt u de focus? Breng uw kansen in kaart, bepaal uw doel en bouw samen met ons gericht uw onderneming op.

Vind nieuwe kansen

U ziet veelbelovende mogelijkheden voor groei en waardevermeerdering. Bijvoorbeeld door product- en/of marktontwikkeling, overname van of door een concurrent of het aanboren van een nieuwe markt. Doorziet u alle gevolgen van zo’n zet? Heeft u een realistisch beeld van de potentie ervan? Heeft u de visie, kennis en ervaring in huis om die stap te zetten?

Optis tekent de scenario’s gedetailleerd voor u uit. We maken alle aspecten helder, zoals benodigde investeringen en organisatorische voorwaarden. Zo krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden en kunt u met overtuiging ondernemen. Wij ondersteunen, ook bij de uitvoering, met raad en daad.

1

Kies de beste weg

Trends, innovaties en conjunctuur – de markt staat geen moment stil. Kan uw organisatie die dynamiek volgen? 

Elke groeiende onderneming voelt op bepaalde momenten log. Dat komt doordat de organisatorische structuur een product is van het verleden. Optis helpt u om uw organisatie te structuren voor de toekomst, zodat u de kansen die voor u liggen optimaal kunt benutten. 

Onderneming en toekomst

Is uw onderneming uw pensioenvoorziening en vindt u geen opvolger of koper voor uw bedrijf? Wilt u om andere redenen uw bedrijf verkopen, een bedrijfsonderdeel overnemen of samengaan (M&A, Mergers and Acquisitions)? Bij het onderzoeken van de mogelijkheden en/of vinden van (overname) kandidaten helpt Optis. Samen met onze Financieel Consultant brengen wij uw kansen in kaart, bepalen de waarde van uw onderneming en helpen bij de uitvoering van de gekozen strategie.

Zekerheid in perspectief

Met een business development specialist aan uw zijde gaat u met vertrouwen de toekomst tegemoet. U kent de uitdagingen die voor u liggen en weet dat uw onderneming die aan kan, het is tijd om te scoren. Bel 0416 365 077 of mail info@optis.nl.